Telefon 0764 100 200
Adresa București, Strada Preciziei 7
E-mail eshop7n@gmail.com
eShop 7n
 
Colecții
 
Croitorie
Rochii de seară
Vă oferim design-uri unice pentru petreceri, cocktail-uri, nunți și alte petreceri cu ținută obligatorie. Utilizăm doar cele mai interesante, originale și plăcute materiale pentru îmbrăcăminte. Confort și stil reprezintă ținta noastră.
Croitorie
Îmbrăcăminte copii
Hainele la comandă nu sunt doar pentru adulți. Chiar și copiii se pot bucura de haine cu totul speciale. Utilizăm doar cele mai interesante, originale și plăcute materiale pentru îmbrăcăminte. Confort și stil reprezintă ținta noastră.
Croitorie
Colecția Primăvară/Vară
De la print-uri florale delicate până la materialele cu buline, aici veți descoperi ținutele perfecte în cadrul colecției noastre primăvară/vară. Utilizăm doar cele mai interesante, originale și plăcute materiale pentru îmbrăcăminte. Confort și stil reprezintă ținta noastră.
Croitorie

Despre noi

Pasiunea pentru haine este secretul nostru — abordăm fiecare proiect ca și cum ar fi unui propriu și nu ne declarăm mulțumiți decât atunci când totul este perfect. 

Suntem o echipă de croitori cu experiență și vă putem ghida în ceea ce privește modul în care îmbrăcămintea ar trebui să vi se așeze pe corp.

Contact

Telefon 0764 100 200
Adresa București, Strada Preciziei 7
E-mail eshop7n@gmail.com